SİVAS / YILDIZELİ - Pamukpınar Anadolu Lisesi

Şbt

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için başvurular başlamıştır.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından yapılan bilgilendirme sunum dosyalarına dökümanlar kısmından ulaşabilirsiniz.

12. Sınıf Öğrencilerimize mezuniyet töreni yapıldı.

May

Çağ kapatıp çağ açan, siyasal, sosyal ve kültürel sonuçlarıyla dünya tarihinin akışını değiştiren, tarihin en muhteşem zaferlerinden biri olan İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü kutlu olsun.

Büyük fethin 569. yıl dönümünü idrak ederken Sevgili Peygamberimizin övgüsüne, müjdesine mazhar olan Fatih Sultan Mehmet ve kahraman askerlerini hürmetle yad ediyoruz.

May

Okulumuz öğretmenlerinin ve öğrencilerinin düzenlemiş olduğu şiir dinletisi ve müzik şöleni İlçe Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sabit KARAKAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Gökhan DOĞAN'ın teşrifleri ile Pamukpınar Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Dinletide;

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mert DEĞERLİER,  Nazım HİKMET' ten "Davet",

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mevlüde KÖSE,  Sezayi KARAKOÇ'tan  "Ey Sevgili"

Öğrencilerimizden Fatmanur KAYHAN,  Yavuz Bülent BAKİLER' den  "Sen Sen Sen",

Merve ŞİMŞEK,  Mehmet Emin AY'dan "Beyaz Dilekçe" ,

Nisa Fadik GÖRGÜN,  Necip Fazıl KISAKÜREK' den "Sakarya Türküsü" ,

Burak ÖZLER,  Yahya KEMAL'den "Sessiz Gemi" ,

Beyza ÖZTÜRK,  Orhan Veli KANIK'dan  "İstanbul'u Dinliyorum" ,

Beyzanur Çiftçi,  Abdurrahim KARAKOÇ'tan "Anadolu Sevgisi" ,

Kerem ARDA,  Necip Fazıl KISAKÜREK' den  "Kaldırımlar" şiirini seslendirdi.

Öğrencilerimizden Şehriban Gül MAT,  kendi kaleme aldığı ve geçirmiş olduğu rahatsızlığın ruhunda oluşturduğu depremleri yansıttığı şiirini okudu.

Programımız okulumuz müzik öğretmeni Kamil KARAOĞLU öncülüğünde hazırlanan müzik dinletisi ile son buldu. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 103. yıl dönümünde millî mücadeleye ruh veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz yol arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnet ve hürmetle yâd ediyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

May

İlçemizde düzenlenen Liselerarası Voleybol Turnuvasında Kız ve Erkek takımımız  birinci oldu.Takımlarımızı galibiyetinden dolayı tebrik ederiz.

May

İlçemizde düzenlenen Liselerarası Masa Tenisi Turnuvasında Erkeklerde birincilik,Kızlarda ise ikincilik ve üçüncülük elde ettik. Kız ve Erkek takımlarımızı başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz 12/B ve 12/C sınıfı öğrencileri arasında "İklim insan karakterini etkiler mi/etkilemez mi?" konulu münazara yarışması düzenlendi. Yarışmayı "İklim insan karakterini etkilemez" savunmasını yapan 12/B sınıfı kazandı.12/B sınıfını tebrik eder,yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Nis

Okulumuzda Siyer-i Nebi Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, Yarışmayı kazanan 10-A sınıfını tebrik ederiz.

Nis

2021/2022 yılı geleneksel Ayet yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yarışma birincimiz 10/E yi tebrik ediyor, Ayetler ışığında bir hayat diliyoruz.

Nis

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından Hayır Çarşısı etkinliği kapsamında hazırlanan Ramazan Kolileri ihtiyaç sahipleri ile buluşturuldu.Ramazan Kolilerinin hazırlanmasında başta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Oğuz KEKEÇOĞLU olmak üzere emeği ve yardımı geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.