SİVAS / YILDIZELİ - Pamukpınar Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz Müdür Yardımcısı iken Yıldızeli Anadolu İmam-Hatip  Lisesine tayini çıkan Ömer Faruk YILMAZ'a okulumuza yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi. Müdür Yardımcımız Ömer Faruk YILMAZ'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Kas

Müzik öğretmenimiz Kamil KARAOĞLU tarafından öğretmenlerimize müzik eğitimi verildi.

Kas

Mesleki çalışma programımız Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK ve Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürümüz Doç. Dr. Adnan BOYACI'nın açılış konuşması ile başladı.

Kas

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen "11 milyon fidan dikimi" etkinliği bugün saat 11.11'de başladı.Pamukpınar Anadolu Lisesi ailesi olarak fidan dikimine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ferhat Hoca ile Rehberlik Saati

Kas

11.11.2019 TARİHİNDE 11 MİLYON AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞACAK,PAMUKPINAR AİLESİ OLARAK BİZ DE 11.11'DE FİDANLARIMIZI TOPRAKLA BULUŞTURACAĞIZ.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılında  hüzün ve saygıyla anıyoruz.

Kas

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´Ü SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Kas

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından kermes düzenledi.Kermes için yardımlarını esirgemeyen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Oğuz KEKEÇOĞLU tarafından Mevlid Kandili Programı hazırlandı.Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

2019/2020 Eğitim-Öğretim yılı Pamukpınar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tuncay BARAL'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

PAMUKPINAR ANADOLU LİSESİ OLARAK CUMHURİYETİMİZİN İLANININ 96. YILINI  COŞKUYLA KUTLUYORUZ.

Ekm

Değerler eğitimi Ekim ayı etkinliği kapsamında "sevgi-saygı" konulu seminer gerçekleştirildi.